Smoked Fish Recipe

Røget Fisk Opskrift



Nyd den dejlige røgfyldte godhed i vores røget fiskopskrift, et smagfuldt kulinarisk mesterværk, der vil efterlade dig, der ønsker mere.

Ingredients

2 pund groft salt

1 pund brun farin

2 spsk hver mør hurtig, hvidløgspulver, løgpulver og knuste laurbærblade

Preparation

Bland først alle ingredienser i en beholder, tilsæt derefter en lille smule ad gangen til en blender og blend til et fint pulver.

Brug en spiseskefuld kur pr. pund fisk. Drys over hele fisken og rul rundt for at dække alle fiskeoverflader. Lad det nu stå natten over i køleskabet i en tildækket beholder.

Næste dag, skyl alle fisk af og tør med et rent håndklæde. Lad stå på tælleren, indtil pelliklen er dannet.

Røg fisken i 3 timer ved hjælp af hickory ved 150 grader.

Opskriftskredit – KDX fra Bradley Smoker Forums