Smoked Seafood Recipe

Røget Fisk og skaldyr Opskrift



Forkæl dig med de rige og røgede smag af havet med vores røget skaldyrsopskrift! Uanset om du er fan af laks, rejer eller en række andre skaldyr, er denne skål helt sikker på at tilfredsstille dine trang og efterlade dig, der ønsker mere.

Ingredients

Denne grundopskrift er velegnet til kammuslinger, muslinger, muslinger, rejer, østers og skaldyr.

Kold røg:

Start med at ryge (tænd ikke varmen) i cirka 1-6 timer, afhængigt af fisk og skaldyrsprodukter.

Preparation

Pensl skaldyr med olie

Placer på olierede rustfri mesh stativer eller olieret folie udstanset med små huller

Drys med lidt salt

Tjek kødet af østers og fjern eventuelle hårde stykker. Tykke egoistiske bør placeres på nederste stativer

Rygemetode:

Forvarm rygeren til cirka 80°C (175°F). Luk spjæld.

Placer tilberedt fisk og skaldyr i midten af rygeren.

Røgkoge i 1 - 2 timer. Tilberedningstid kan variere afhængigt af vejr- og vindforhold.

Drej stativerne halvvejs i tilberedningstiden. Hvis du ryger fisk og skaldyr med skaller, kan det tage lidt længere tid. Test ofte.

Færdighedstest:

Når fisk og skaldyr tilberedes, skal kødet være let fast og virke uigennemsigtigt.

Klar til servering:

Pensl olie over fisk og skaldyr inden servering.

Varm servering: server straks

Kold servering: Stil på køl i en time.

Kom med kiks eller dipsauce.