Røget Fisk og skaldyr Opskrift
Forkæl dig med de rige og røgede smag af havet med vores røget skaldyrsopskrift! Uanset om du er fan af laks, rejer eller en række andre skaldyr, er denne skål helt sikker på at tilfredsstille dine trang og efterlade dig, der ønsker mere.
Ingredients
Denne grundopskrift er velegnet til kammuslinger, muslinger, muslinger, rejer, østers og skaldyr.
Kold røg:
Start med at ryge (tænd ikke varmen) i cirka 1-6 timer, afhængigt af fisk og skaldyrsprodukter.
Preparation
Pensl skaldyr med olie
Placer på olierede rustfri mesh stativer eller olieret folie udstanset med små huller
Drys med lidt salt
Tjek kødet af østers og fjern eventuelle hårde stykker. Tykke egoistiske bør placeres på nederste stativer
Rygemetode:
Forvarm rygeren til cirka 80°C (175°F). Luk spjæld.
Placer tilberedt fisk og skaldyr i midten af rygeren.
Røgkoge i 1 - 2 timer. Tilberedningstid kan variere afhængigt af vejr- og vindforhold.
Drej stativerne halvvejs i tilberedningstiden. Hvis du ryger fisk og skaldyr med skaller, kan det tage lidt længere tid. Test ofte.
Færdighedstest:
Når fisk og skaldyr tilberedes, skal kødet være let fast og virke uigennemsigtigt.
Klar til servering:
Pensl olie over fisk og skaldyr inden servering.
Varm servering: server straks
Kold servering: Stil på køl i en time.
Kom med kiks eller dipsauce.