Røget Fiskpølse Opskrift
Fiskpølse er meget letfordærvelig og bør opbevares i et koldt køleskab eller frosset.
Fra Stickbowcrafter - Brian
Ingredients
5 Lb fisk - udbenet
2 spsk salt
1 kop isvand
¾ Kop majsstivelse
1 spsk pulveriseret dextrose
½ Spsk hot peberflager
½ Tsk stødt allehånde
2½ Tsk malet anisfrø
1½ spsk majssirup faste stoffer (½ til ¾ spiseskefuld Splenda ingen kalorie sødemiddel kan erstatte)
8 Uns vegetabilsk afkortning
Fiberhus (vælg størrelse efter eget valg)
Preparation
Afkøl fisken til mindst 35°F. Slib gennem 3/16′ plade. Tilsæt salt og bland grundigt for at binde. Dæk til og stil på køl i 10 minutter.
Bland majsstivelse med isvand, tilsæt til malet fisk og bland grundigt.
Efter at have kombineret flydende blanding godt med fisk, tilsæt krydderier og afkortning.
Fortsæt med at blande, indtil alle ingredienser er grundigt blandet.
Fyld blandingen i fibrøse tarme.
Kog pølsen i vand 200°F - 205°F, indtil den indre temperatur når 180°F.
Da denne pølse tilberedes med det samme til så høj en temperatur, er det ikke nødvendigt med kure.
Afkøl i koldt vand eller brus med koldt vand, indtil den indre temperatur når 70°F. Dyp den afkølede pølse i kogende vand i et minut for at stramme hylstret.
Fjern fibrøst hylster lige før servering.
Opbevares på køl. Denne pølse fryser også godt.