Røget Hel Røde Kejser Opskrift
Denne Smoked Whole Red Emperor-opskrift fungerer også meget godt til Red Snapper, da begge fisk er ens. Da jeg kan lide smagen af den fisk, ville jeg ikke bruge en kur, der vil ændre smagen af fisk med nitrit. Jeg ville smage saltlage til det, så det forbliver fugtigt. Så kan du bygge forskellige lag af smag ovenpå. Min foretrukne måde at tilberede rød snapper på er at bruge en jerk krydderi efter den er blevet saltet. Jeg ryger det med enten Pacific Blend eller Maple bisquettes, indtil det når en indre temperatur på 145°F, eller indtil du kan flage det med en gaffel.
Lagen jeg bruger er simpel lage, men du kan tilføje krydderurter og andre smagsstoffer til saltlagen. Men for fisk foretrækker jeg at tilføje krydderier til fisken, ikke saltlage.
Når du tilføjer yderligere krydderier til fisken, tilsæt ikke yderligere salt, som opskriften kan kræve. Det er bedre at krydre med salt ved bordet. Jeg foretrækker at bruge syltning eller bordsalt, fordi de finere korn opløses meget lettere i koldt vand.
Ingredients
Simpel saltlage:
1 gal vand (eller anden væske)
½ kop bejdsningssalt (152 g) eller ikke-iodiseret bordsalt
½ kop brunt eller hvidt sukker (valgfrit)
Mindre mængde:
2 kopper vand
1 spsk syltningssalt (19 g) eller ikke-joderet bordsalt
1 spsk brunt eller hvidt sukker
Preparation
Opløs salt og sukker i vand, og køl derefter saltlagen i køleskabet.
Når saltlagen er afkølet tilsættes fisk og saltlage i 2 timer. Vend og/eller rør i saltlagen én gang i løbet af kogetiden.
Efter saltning, dup tør med køkkenrulle. Hvis du har tid, så lad det lufttørre i køleskabet utildækket i et par timer.
Krydr din fisk, og kog ved 225°F, indtil du når den ønskede færdighed.