Røget Hummerhaler Opskrift
Jeg higer efter denne røget hummerhaler opskrift i et stykke tid og så lav og se, hvis den ikke sprang mig væk endnu mere, end jeg huskede, da jeg smagte den igen den anden dag.
Ingredients
2 Hummerhaler
2 tsk citronpeberkrydderi
4 spsk smør
1 tsk frisk persille
1 citron
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker non-stick måtter
Bradley Smoker 5-delt værktøjssæt
Bradley Smoker Indstillinger:
Træ: Kirsebær
Temperatur: 252ºF
Røgtimer: 60 minutter
Timer: 45-60 minutter
Preparation
Indstil din ryger til de angivne indstillinger for at tillade din ryger at varme op.
Klip bagsiden af skallen med en skarp køkkensaks uden at skære kødet.
Fjern kødet fra skallen og sørg for at adskille kødet fra membranen (det sker normalt automatisk, når det trækkes fra skallen).
Læg kødet oven på skallen og krydr med citronpeberkrydderiet. Brug en citronskal, skræl ca. 1 tsk oven på kødet. Skær den resterende mængde citron i skiver (bruges senere).
Læg hummeren på Bradley Smoker nonstick måtten, derefter på metalstativet og læg den i rygeren i 30 minutter.
Fjern hummerhalerne fra rygeren og læg dem i en støbejernsgryde. Top hver hale med to spsk. smør, et drys persille, en citronskive og pres en skive citron ovenpå kødet.
Sæt tilbage i rygeren og steg indtil den tykkeste del af hummerkødet når 140ºF indre temperatur.
God fornøjelse!
Opskrift af Moody Foodie Tulsa