Smoked Lobster Tails Recipe

Røget Hummerhaler Opskrift



Jeg higer efter denne røget hummerhaler opskrift i et stykke tid og så lav og se, hvis den ikke sprang mig væk endnu mere, end jeg huskede, da jeg smagte den igen den anden dag.

Ingredients

2 Hummerhaler

2 tsk citronpeberkrydderi

4 spsk smør

1 tsk frisk persille

1 citron

Brugt udstyr:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker non-stick måtter

Bradley Smoker 5-delt værktøjssæt

Bradley Smoker Indstillinger:

Træ: Kirsebær

Temperatur: 252ºF

Røgtimer: 60 minutter

Timer: 45-60 minutter

Preparation

Indstil din ryger til de angivne indstillinger for at tillade din ryger at varme op.

Klip bagsiden af skallen med en skarp køkkensaks uden at skære kødet.

Fjern kødet fra skallen og sørg for at adskille kødet fra membranen (det sker normalt automatisk, når det trækkes fra skallen).

Læg kødet oven på skallen og krydr med citronpeberkrydderiet. Brug en citronskal, skræl ca. 1 tsk oven på kødet. Skær den resterende mængde citron i skiver (bruges senere).

Læg hummeren på Bradley Smoker nonstick måtten, derefter på metalstativet og læg den i rygeren i 30 minutter.

Fjern hummerhalerne fra rygeren og læg dem i en støbejernsgryde. Top hver hale med to spsk. smør, et drys persille, en citronskive og pres en skive citron ovenpå kødet.

Sæt tilbage i rygeren og steg indtil den tykkeste del af hummerkødet når 140ºF indre temperatur.

God fornøjelse!

Opskrift af Moody Foodie Tulsa