Smoked Jerk Tilapia and Pineapple Rice Pilaf Recipe

Røget Jerk Tilapia og ananas ris pilaf opskrift



Denne røget jerk tilapia og ananas Rice Pilaf -opskrift kan virke skræmmende i starten. Men hvis du er tålmodig og følger instruktionerne, har du en skål, der ikke kun er velsmagende, men også smuk.

Ingredients

1 pund Tilapia, omkring 3-4 fileter

1 tsk allehånde

1 tsk muskatnød

1 tsk kanel

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk malet ingefær

1 tsk sort peber

½ tsk cayennepeber

½ tsk stødt nelliker

2 tsk salt

2 spsk olie

1 hel ananas

1 rød peber - udkernet og skåret i tern

6 grønne løg - i skiver

2 fed hvidløg - hakket

6 kopper kogte ris

Bradley Flavor Bisquettes - Alder, Apple eller Pacific Blend

Preparation

Lav jerkkrydderierne ved at blande allehånde, muskatnød, kanel, hvidløgspulver, kværnet ingefær, sort peber, cayennepeber, stødt nelliker og salt sammen.

Gnid jerkkrydderi over hele fisken.

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (elder, æble og stillehavsblanding fungerer godt).

Læg fiskefileterne på en rygerist og sæt stativet i din Bradley Smoker.

Røg fiskene, indtil de når en indre temperatur på 145°F (ca. 2 timer).

Fjern fra rygeren.

Skær ananassen i halve fra top til bund. Udhul hver ananas halvdel ved at øse alt ananaskødet ud. Skær ananasfrugten i små stykker og kassér den seje kernedel.

Varm olie op i en stegepande eller wok til medium varme. Tilsæt rød peber og hvidløg i tern og svits i 3-4 minutter.

Tilsæt ananas og grønne løg i gryden og svits i yderligere 5 minutter.

Rør de kogte ris i og steg i yderligere 7-10 minutter. Varm risene grundigt op og rør ofte rundt, og skrab bunden af stegepanden, så risene ikke klistrer til bunden.

Fjern fra varmen. Smuldr den røgede Tilapia i mellemstore bidder over hele risen og rør rundt, så fisken blandes gennem rispilaffen.

Hæld rispilaf i de udhulede ananashalvdele og server.