Røget jumbo Rejer indpakket i prosciutto Opskrift
Røget jumbo -rejer indpakket i prosciutto er en opskrift, der får dig til at fordoble smagen! Forbered derefter en seng med Fettuccine al Nero, og du har en sofistikeret skål til at imponere dine gæster.
Ingredients
6 Jumbo-rejer per person
Strimmel prosciutto pr. reje
3 spsk avocadoolie
3 spsk Hippy pilgrim chipotle lime hvidløg salt
1 Elstræspuck og 1 æbletræspuck
1 pose Nardello frisk pasta, al nero tør pasta, eller erstatning "Frisk pasta på vestkysten"
1 spsk stødt sort peber
1 Stang usaltet smør
1 mellemstort hakket løg
1 hakket fed hvidløg
Preparation
Devein og afskallede rejer
Overtræk rejer med 2 spsk olivenolie og hippy pilgrim chipotle lime hvidløg salt.
Pak med prosciutto og stil på køl.
Tænd for Bradley Smoker og sæt den på 230ºF (110°C) med alternerende Alder træ og Æbletræ bisquetter.
Kom 3 liter vand i en gryde med 3 spsk avocadoolie og en knivspids peber i kog.
Læg rejer i rygeren i 40 minutter kl 230ºF (110°C) og tænd for røg i 30 minutter
Skær fettuccine i halve og læg dem i kogt vand i cirka 25 minutter.
Varm smør, hakket løg, hakket hvidløg og et nip peber i en gryde.
Kog indtil løget begynder at brune, og sæt det derefter på lav varme.
Si pasta og tallerken.
Dryp smør, løg og hvidløg over pastaen.
Fordel rejer over pasta og server.