Smoked Scallops Recipe

Røget Tunger Opskrift



Forkæl dig med de lækker smag af hjemmelavede røget tunger. Med en perfekt blanding af Bradley Demerara-kur, hvid peber og hvidløgspulver helbredes disse tunger og koldt røget til perfektion, hvilket resulterer i en gyldenbrun farve og en delikat, velsmagende smag, der vil glæde dine sanser. Nyd dem friske eller køleskab natten over for en endnu mere blød og smagfuld oplevelse.

Ingredients

Krydderi til 5 lbs. (2,25 kg) kammuslingkød:

3 spsk (45 ml) Bradley Demerara Cure (brug ikke mere end denne mængde.)

2 tsk (10 ml) hvid peber

1 tsk (10 ml) hvidløgspulver

2 kopper (480 ml) vand

Bemærk: Hvis kødet vejer enten mere eller mindre end 5 pund (2,25 kg), skal mængden af kurblanding være proportional med denne vægt. For eksempel, hvis vægten af kødet er 2½ pund (1,15 kg), så skal hver ingrediens, inklusive Bradley-kuren, skæres i to.

Preparation

Forbered krydderiblandingen. Tilsæt kammuslingerne, og stil dem på køl resten af dagen og natten over. Rør kødet fra tid til anden i løbet af hærdningsperioden.

Næste morgen drænes det spekede kammuslingkød i et dørslag og skylles kort.

Læg kødet i trådnet rygekurve.

Tør kødet ved 140°F (60°C) i 1 time, eller indtil overfladen ikke længere føles fugtig. Brug ikke røg. Ryst kødet af og til under tørring for at sikre, at alle overflader bliver tørre

Stop med at bruge tilskudsvarme. Kold røg (eller røg ved lavest mulig temperatur) i 1 til 2 timer. Rygningen er færdig, når kammuslingkødet får en flot gyldenbrun farve.

På dette tidspunkt er kammuslingkødet klar til at spise, men det smager bedre, hvis det sættes på køl natten over for at give smagen blødere. Mange mennesker kan lide at smøre olivenolie på, mens kødet stadig er varmt.

Olie af kammuslingerne:

Hvis kødet skal olieres, bør det olieres ved stuetemperatur umiddelbart efter røgning.

For at oliere kammuslingerne placeres dem i en glas- eller plastikbeholder med tætsluttende låg.

Tilsæt nok olivenolie til at dække kødet, når beholderen er rystet, rullet eller vendt på hovedet. Om ¼ til ½ kop olivenolie er normalt tilstrækkelig.

Fortsæt med at røre beholderen hvert par minutter i cirka en time, indtil det meste af olien er blevet absorberet af kødet.

Afkøles.

Bemærk: Hvis saltsmagen er for mild, skal du, næste gang du laver dette produkt, tilføje ca. 1 tsk salt til ingredienslisten. Hvis saltsmagen er for kraftig, skal du reducere mængden af Bradley Cure med cirka 1 tsk.