Røget Scallop Linguine Opskrift
Forkæl dig med de udsøgte smag af denne røget kammuslings linguine -opskrift. Tender og røgede tunger kombineres med perfekt kogte linguine, kastes i en velsmagende sauce med skalotteløg, hvidløg og løg og afsluttes med livlige cherrytomater, frisk persille og et drys parmesanost. En kulinarisk glæde, der vil imponere dine smagsløg.
Ingredients
4 Oz tør linguine
6-10 kammuslinger
2 spsk vegetabilsk olie
1 Skalotteløg - fint skåret
2 fed hvidløg - hakket
¼ Af et mellemstort løg - skåret i skiver
3 spsk hvidvin
2 spsk smør
Salt og peber efter smag
6-8 cherrytomater - halveret
2 spsk frisk persille - hakket
¼ kop parmesanost
Preparation
Skyl kammuslinger, fjern abduktormusklerne og dup dem tørre.
Placer kammuslinger på en aluminiumsbakke og læg dem i en smøger, der er forvarmet til 150 ° F med Alder bisquettes.
Ryg kammuslinger i 30-45 minutter.
Bring i mellemtiden en mellemstor gryde med saltet vand i kog, tilsæt linguinudler, bring det i kog og kog i 8-10 minutter (eller indtil det er al dente), under jævnlig omrøring.
Dræn pastaen i et dørslag og kør den under koldt vand for at stoppe tilberedningen
Smid pasta i 1 spsk vegetabilsk olie.
Opvarm den resterende spiseskefuld olie i en gryde ved middel varme.
Tilsæt skalotteløg, hvidløg og løg og steg indtil løgene er gennemsigtige, cirka 3-5 minutter, og afglasér derefter med hvidvin.
Kom pasta og røgede kammuslinger i en gryde og kombiner.
Tilsæt smør og salt og peber.
Server pasta toppet med friske cherrytomater, persille og parmesan.