smoked scallop linguine recipe

Røget Scallop Linguine Opskrift



Forkæl dig med de udsøgte smag af denne røget kammuslings linguine -opskrift. Tender og røgede tunger kombineres med perfekt kogte linguine, kastes i en velsmagende sauce med skalotteløg, hvidløg og løg og afsluttes med livlige cherrytomater, frisk persille og et drys parmesanost. En kulinarisk glæde, der vil imponere dine smagsløg.

Ingredients

4 Oz tør linguine

6-10 kammuslinger

2 spsk vegetabilsk olie

1 Skalotteløg - fint skåret

2 fed hvidløg - hakket

¼ Af et mellemstort løg - skåret i skiver

3 spsk hvidvin

2 spsk smør

Salt og peber efter smag

6-8 cherrytomater - halveret

2 spsk frisk persille - hakket

¼ kop parmesanost

Preparation

Skyl kammuslinger, fjern abduktormusklerne og dup dem tørre.

Placer kammuslinger på en aluminiumsbakke og læg dem i en smøger, der er forvarmet til 150 ° F med Alder bisquettes.

Ryg kammuslinger i 30-45 minutter.

Bring i mellemtiden en mellemstor gryde med saltet vand i kog, tilsæt linguinudler, bring det i kog og kog i 8-10 minutter (eller indtil det er al dente), under jævnlig omrøring.

Dræn pastaen i et dørslag og kør den under koldt vand for at stoppe tilberedningen

Smid pasta i 1 spsk vegetabilsk olie.

Opvarm den resterende spiseskefuld olie i en gryde ved middel varme.

Tilsæt skalotteløg, hvidløg og løg og steg indtil løgene er gennemsigtige, cirka 3-5 minutter, og afglasér derefter med hvidvin.

Kom pasta og røgede kammuslinger i en gryde og kombiner.

Tilsæt smør og salt og peber.

Server pasta toppet med friske cherrytomater, persille og parmesan.