Smoked King Crab Recipe

Røget Kong Crab Opskrift



For et hurtigt og nemt måltid, der vil imponere din dame, skal du lave disse smøragtige krabbeben. Det er en fancy fest, der helt sikkert vil imponere hendes velsmagende palet.

Ingredients

1½ pund kongekrabbe

½ Stang Smør

1 tsk chilipulver

1 tsk hummerbund (bedre end bouillon)

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk onion pulver

1 tsk cayennepeber

Indstillinger for ryger:

Træ: Kirsebær

Temperatur: 256ºF

Røgtimer: 25 minutter

Timer: 25 minutter

Preparation

Indstil ryger til ovenstående indstillinger.

Sæt krabben på et skærebræt og smelt ½ stang smør med en gryde. Tilsæt 1 tsk. hummerbund i smørret og rør rundt.

Brug af en baster; dryp hvert krabbeben i smør.

Tilsæt chilipulver, hvidløgspulver, løgpulver og cayennepeber i en tom krydderibeholder. Krydr hvert krabbeben med disse ingredienser og læg dem i rygeren.

Efter 10 minutter er gået; dryp hvert krabbeben igen i smørsaucen.

Efter 25 minutter træk ud af rygeren og nyd!

Opskrift af: Moody Foodie Tulsa