Smoked Salmon Log Recipe

Røget Lakslog Opskrift



Forbered dig på en lækker behandling med denne røget laksecreme ostelogopskrift. Krydre den friske laks med zesty citronpeber og malet peber, og ryger den derefter til perfektion i Bradley -rygeren. Flager den røget laks, bland den med flødeost, hakket løg og peberrod, og forme den til en log coatet med kandiserede pekannødder og frisk persille. Køleskab, skive og nyd de uimodståelige smag ved denne velsmagende skabelse.

Ingredients

14 oz frisk laks

1 Pakke flødeost

1 hakket løg

1 spsk citronsaft

1 spsk peberrod

½ hakkede kandiserede pekannødder

2 spsk frisk persille

1 spsk citronpeberkrydderi

½ tsk friskkværnet peber

    Brugt udstyr:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker foldbart bord

    Bradley Smoker non-stick silikone måtter

    Bradley Smoker værktøj

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Bradley Smoker Indstillinger:

    Træ: kirsebær

    Temperatur: 226ºF (107.8°C)

    Røgtimer: 60 minutter

    Timer: 45-60 minutter

    Preparation

    Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.

    Hvis du bruger frisk laks, skal du sørge for at fjerne pindebenene før tilberedning.

    Krydr laksen med citronpeberkrydderierne og friskkværnet pebermedley. Placer i en jerngryde (sørg for, at den passer inde i din Bradley Smoker). Tilsæt ca. 1-2 spsk citronsaft og smør ovenpå laksen inden tilberedning.

    Læg laksen i Bradley Smoker i ca. 45-60 minutter. Fjern fra rygeren, når laksens indre temperatur når 140 grader F (60C).

    Flæk laksen. Brug en gaffel til at trække gaflen mod laksen, så den "flaker fra hinanden". Når du har flaget laksen, læg den flagede laks i en skål til næste trin.

    I en skål blandes flødeost, hakket løg, citronsaft, flager af laks og peberrod.

    Brug bagepapir og hæld blandingen ud på papiret. Brug papiret til at forhindre blandingen i at klæbe til din og form en bjælkeform med dine hænder. Drys nu de hakkede pekannødder og hakket persille på. Beklæd hver side af laksestokken med pekannødder og persille.

    Dæk til og stil på køl i cirka 120 minutter eller 2 timer. God fornøjelse!

    Opskrift af: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa