Smoked Salmon Stuffed Portobellos Recipe
What do you do with leftover Salmon….. I know, how often does that happen?! BUT, if you do, this is a recipe you are going to want to make. Hands down one of the best things we’ve made in a while! Hold on to your hats, let’s get it going!!!
Ingredients
6-8 Oz røget laks
1 Pakke flødeost
¼ kop Fontina ost
¾ Kop røget Gruyere (adskilles i ¼ og ½ kop)
1 spsk purløg - i tern
½ tsk tørret dild
1 skalotteløg - fine terninger
1 spsk varm sauce
4 Portobello-svampe - stilken fjernet og gæller renset ud
Pynt med purløg
Preparation
Start din Bradley Smoker med Alder bisquettes og bring den til 300ºF (148.9°C). Mens rygeren forvarmer, bland alle dine ingredienser (undtagen den ½ kop reserverede Gruyere) sammen i en skål. Del i 4 mængder og hæld i de udhulede Portobellos. Brug din hånd til at pakke den ind i svampen. Top hver svamp med den reserverede ost og læg en lille luns af den røgede laks oven på det hele.
Når rygeren er temp, placeres svampene på en rist og sendes i røgen. Kog i 40 minutter, indtil champignonerne er møre og osten er smeltet. Tag den ud af rygeren og lad den hvile i et minut. Top med purløg og server med en dejlig grøn salat og ærter!
God fornøjelse!!!
Opskrift af: Cory Walby – Saturday Night Test Kitchen