Hoisin Smoked Salmon on Asian style plate

Røget Laks med orange hoisin Glasuropskrift



Rygning er altid en god måde at forberede laks på. Til denne opskrift valgte vi Hoisin -sauce og appelsinsaft for at give fisken en speciel glasur. Nu er alt hvad du har brug for din Bradley -ryger og et mildt træ som Alder eller Pacific Blend. Det tager kun 15 minutter at forberede og 3-4 timers marinering.

Ingredients

1 stor laksefilet, ca. 2 pund

½ kop hoisinsauce

⅔ Kop appelsinjuice

½ kop honning

1 ½ spsk sriracha sauce

2 spsk sesamolie

1 tsk hvidløgspulver

1 spsk ristede sesamfrø

Bradley Flavor Bisquettes (Alder eller Pacific Blend)

Preparation

Lav marinaden ved at blande hoisinsauce, appelsinjuice, honning, srirachasauce, sesamolie og hvidløgspulver sammen i en lille skål. Mål 1/2 kop af marinaden og stil til side. Læg laksen i et fladt fad og hæld den resterende marinade over laksen. Vend laksen et par gange for at sikre, at al laksen er dækket af marinaden. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet i 3-4 timer. Vend laksen hver time.

Indstil rygeren til 250°F ved at bruge bisquetter af el eller stillehavsblanding.

Røg fisken i omkring 3 timer eller indtil fiskens indre temperatur når 145°F.

I løbet af rygetiden hældes ½ af den reserverede marinade i en lille gryde. Lad det koge lavt og lad det reducere, til det tykner og bliver til en flot glasur. Dette tager omkring 10 minutter eller deromkring. Fjern fra varmen.

Når laksen er røget færdig, lægges den på et serveringsfad. Pensl med glasuren. Drys med ristede sesamfrø. Tjene.