Smoked salmon candy

Røget Lakse slik Opskrift



Forkæl dig med de udsøgte smag af ahornskurret laks med denne lokkende opskrift. Forbered en fristende kur mod kosher salt og brunt sukker, belæg laksefileten generøst, og lad den helbrede i et par timer. Røg derefter langsomt med ahornbisquetter, børstet den med ahornsirup under hele processen, indtil du opnår en perfekt saftig og smagfuld skål.

Ingredients

2 Lb laksefilet

½ kop ahornsirup

Til kuren:

1 kop kosher salt

1 Kop brun farin

Bradley Flavor Bisquettes – Ahorn

Preparation

Bland salt og brun farin.

Skær laks i tykke 2 tommer skiver.

Læg et lag salt-sukkerblanding ned i en beholder.

Læg laksen (med skindsiden opad) over salt-sukkerblandingen og dæk derefter med den resterende salt-sukkerblanding.

Hærd i 2-3 timer.

Fjern fra kuren, skyl og dup tør.

Lad tørre på et køligt sted i to timer.

Mens rygeren forvarmer med Maple Bisquettes til ca. 200°F, placeres laksen i rygeren (så temperaturen stiger gradvist).

Pensl laks hver time med ahornsirup.

Røg i 4-5 timer.

Fjern fra ryger og pensl med resterende ahornsirup og afkøl.

Af Lena Clayton