Røget Lakssalat Opskrift
Dette er en smuk og sund skål med en kombination af forskellige strukturer og smag. Der er mange røget laks på markedet, men de sammenligner ikke med de hjemmelavede. Røg din med et mildt træ som Alder eller Pacific -blanding.
Ingredients
1 laksefilet
1 spsk sesamolie
2 spsk honning
1 spsk sojasovs
1 tsk friskkværnet sort peber
6 kopper grøn bladsalat - groft hakket
1 kop fennikel i tynde skiver
2 pærer - udkernede og skåret i skiver
1 kop brombær
2 spsk ristede sesamfrø
½ kop asiatisk salatdressing
Bradley Flavor Bisquettes - Alder eller Pacific Blend
Preparation
Lav marinaden ved at blande sesamolie, honning, sojasovs og knækket sort peber sammen. Hæld laksen over og pensl, så fisken er jævnt belagt. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet i cirka 2 timer.
Læg laksefileten på en rygerist.
Indstil rygeren til 250°F med Bradley Flavor Bisquettes (Alder eller Pacific Blend).
Røg fisken i omkring 3 timer, eller indtil fiskens indre temperatur når 145°F.
Stil laksen i køleskabet til afkøling. Når den er kold, smuldres laksen i små stykker.
Saml salaten ved at lægge lidt hakket bladsalat på en tallerken. Top med skåret fennikel, pærer, brombær, smuldret laks. Dryp med salatdressing og drys med sesamfrø.
Tjene.
Opskrift af: Steve Cylka