Røget Ling Cod Opskrift
Rygning tilføjer en ny dimension til smagen af denne milde fisk. Da det er en delikat fisk, skal du vælge et mildt træ som Alder for at ryge den ved lave temperaturer. Derefter skal du tage det til ovnen for at brilde og få en smuk farve.
Ingredients
Til saltlage:
1 kop salt
2 kopper brun farin
1 gallon vand
1 lange torsk, fileteret, skin-on
Bradley Smoker Alder Bisquettes
Preparation
Varm saltlageingredienserne op i en lille gryde for at opløse salt og sukker.
Lad saltlage afkøle til stuetemperatur.
Lage lange torsk i 90 minutter.
Fjern fra saltlage og dup tør.
Ryg ved den laveste indstilling med Bradley Smoker Alder Bisquettes i 90 minutter, og hold en temperatur på under 120°F hele tiden.
Forvarm ovnen til stegeindstilling.
Fjern fra ryger og overfør til bageform.
Steg fileterne i 5 minutter, og server med det samme.