Smoked Trout in a Wet Brine

Røget Ørred med en våd saltopskrift



Der er et par forskellige måder at krydre eller tilberede fisk til rygning på. Du kan simpelthen krydre fisken og derefter kaste den lige i rygeren. Det er også almindeligt at saltlage, marinere eller helbrede fisken. Nogle mennesker bruger en tør saltvand med bare salt, sukker og krydderier, mens og andre foretrækker en våd saltvand. Denne våde saltvand producerer en meget fugtig fisk, der ikke er overmagt med krydderier og er jævnt krydret. Det er virkelig rart.

Ingredients

2 regnbueørredfileter, udbenet

8 kopper vand

¼ kop groft kosher salt

⅓ Kop hvidt sukker

2 spsk sojasovs

1 spsk sriracha sauce

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk friskkværnet sort peber

1 spsk paprika

1 tsk timian

Bradley Flavor Bisquettes – Ahorn, Alder eller Stillehavet

Preparation

Bland vandet med alt salt, sukker og krydderier, indtil salt og sukker er opløst.

Læg derefter fisken med skindsiden nedad i et fad og hæld saltlagen i. Vend fisken et par gange og dæk fadet med plastfolie. Stil i køleskabet og lad fisken marinere i 8-10 timer.

Skyl fisken grundigt og læg den på rygeristen. Læg ørreden på et køligt og tørt sted i 1 time, så der kan dannes en pellikkel på ydersiden af fisken. En ventilator kan bruges til at fremskynde processen.

Indstil rygeren til 180 ° F ved hjælp af træ ahorn, alder eller stillehavsbland bisquetter.

Røg fisken i omkring 3-4 timer, eller indtil fiskens indre temperatur når 145°F.

Ved Steve Cylka