Smoked Oysters Recipe For Valentine’s Day

Røget Østers Opskrift til ValentinsdagHej rygere! Hvis du er på udkig efter en opskrift fyldt med passion og symbolsk betydning for Valentinsdag, så læs videre!

Folk har længe betragtet østers som en romantisk delikatesse. De har en velsmagende smag og fløjlsagtig tekstur. Du kan nyde østers på alle mulige måder - med hakkede grøntsager, med limejuice og krydderurter, eller bare rå. Men hos Bradley Smoker ved vi, at en af ​​de allerbedste måder at tilberede østers på er gennem rygning. Hvilken bedre dag at fyre op for rygeren end på Valentinsdag?

Imponer den specielle person ved at tage tiden ud af din dag til at tilberede dette lækre fad med cederrøget halvskal østers. De vil elske dig for det.

Ingredients

¾ Kop ikke-iodiseret salt

1½ kopper brun farin

½ kop sojasovs

3 laurbærblade

1 kop brandy

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk løgpulver

2 omgange peberkværn

2 skvæt varm sauce

1,5 liter vand

Rør grundigt. Når salt og sukker er opløst, røres rå østers i og stilles på køl i 30-40 timer.

Preparation

Østers forberedelse:

Uanset om du køber eller samler østers, så sørg for, at de er mellemstore og friske. Den ideelle størrelse er et sted mellem 5″-7″ unshucked.

Nu kommer den sjove del. Skyd dine østers. Hvis du vil spare et par stykker til at spise rå, skal du passe på ikke at få små fragmenter af østersskaller ind, hvor kødet er. Disse stykker skal er ikke særlig velsmagende, og heller ikke meget hjælp, når du prøver at imponere din kæreste!

Rygning af østers:

Brug koldt vand, skyl hver rå østers af og læg den på en olieristet rist, grøntsagsrist eller rygerist. Uanset hvad du beslutter dig for, skal du sørge for at bruge noget, der tillader røgen at komme til undersiden af østersen.

Indstil din ryger til 225°F og ryg mellem 1,5 og 2 timer afhængigt af smag, ved at bruge dit valg af træ (cedertræ, el eller hickory).

Afslut med lidt ekstra jomfru olivenolie og andre urter eller smagsstoffer, du ønsker. Hvorfor ikke tage et øjeblik og eksperimentere med nogle forskellige komplekse smagsvarianter? Du kan finde noget, du virkelig kan lide. Hvis du gør det (eller ikke gør det for den sags skyld), så lad os vide om det i kommentarerne nedenfor. Held og lykke!

Her ønskes dig en glædelig Valentinsdag! Bradley Smoker er en virksomhed, der er specialiseret i madrygere, griller og madrygningsopskrifter. Ovenstående billeder og opskrift er ikke vores egne.