Smoked Oyster Roll

Røget Østersrulle Opskrift



Forkæl dig med de uimodståelige smag af denne cremede og velsmagende røget østersostlog. En lækker blanding af flødeost, hvidløg, grøn løg og Worcestershire -sauce, toppet med røgede østers og et drys frisk persille. Server det med kiks eller brødrunder for en dejlig forretter, der vil imponere dine gæster. Denne opskrift laver en medium rulle.

Ingredients

1 fed hvidløg

2 Grønne løg

1 - 250 G pakket flødeost, stuetemperatur

25 Ml (1½ spsk) mayonnaise

5 Ml (1 tsk) Worcestershire sauce

Dash Tabasco (valgfrit)

10 mellemstore østers - røget eller kogt

45 Ml (3 spsk) finthakket persille

Preparation

Kom hakket hvidløg og løg i en skål.

Tilsæt flødeost, mayonnaise, Worcestershire sauce og Tabasco.

Spred blandingen på et stykke aluminiumsfolie, der danner en firkant på ca. 20 x 20 cm (8 x 8 in).

Fordel røgede østers over flødeostblandingen.

Dæk med plastfolie.

Stil på køl i cirka 2 til 3 timer, eller indtil den er fast.

Klar til servering:

Brug folien som guide og rul op som en gelérulle.

Skub blandingen fra folien med en lang metalspatel eller kniv.

Form til en kugle. Drys persille over stammen.

Server med kiks eller brød.

Bemærk: Hvis den er tildækket og nedkølet, holder denne opskrift sig i 3 dage.