Røget Regnbueørred Med brun sukker gnidopskrift
Denne røget regnbueørreder med brun sukker gnidopskrift er meget let. Den delikate gnid hjælper med at få de naturlige smag af fisken ud.
Ingredients
2 regnbueørredfileter, udbenet
⅓ Kop brun farin
1 tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
½ tsk kværnet sort peber
½ tsk malet cayennepeber
Preparation
Placer regnbueørrederne side om side på rygerstativer, og sørg for, at de ikke rører hinanden.
Lav rub ved at blande brun farin med alle krydderierne. Gnid brun farin på begge ørredfileter.
Start rygeren ved at bruge træbisquetter efter eget valg (elder eller stillehavsblanding fungerer meget godt!). Bring rygeren op til en temperatur på 250ºF.
Læg ørredfileten i rygeren og kog indtil den indre temperatur når 140ºF, cirka 2-3 timer
Opskrift af: Steve Cylka