Røget Rejer og pesto Linguine opskrift
Italiensk stilpasta med parmesanost er en god match til røget rejer. Prøv denne røget rejer og pesto linguine opskrift. Det er den nemmeste måde at tilberede en fancy middag på.
Ingredients
1 pund friske rejer, pillede og deveirede
3 spsk olie, delt
1 spsk tørret oregano
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk salt
1 rød peber, udkeret og skåret i tern
1 bundt asparges, skåret i 4 mindre stykker
½ kop pesto
⅓ Kop parmesanost, revet
500 g Linguine pasta, kogt efter anvisning
Bradley Flavor Bisquettes - Alder, Apple eller Pacific Blend
Preparation
I en stor skål, smid rejerne med 2 spsk olie, oregano, hvidløgspulver og salt.
Læg rejerne på rygerstativer.
Indstil rygeren til 225°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (Alder, Apple eller Pacific Blend fungerer alle godt).
Røg rejerne til de bliver lyserøde. Dette kan tage 30-45 minutter.
Tilsæt den resterende spiseskefuld olie i en stegepande og sæt til medium varme. Tilsæt rød peber og asparges og kog, rør ofte, indtil grøntsagerne er kogte.
Rør pesto og parmesan i og tag af varmen.
Vend den kogte linguine pasta med rejer, rød peber og asparges blandingen.
Tjene.
Opskrift af: Steve Cylka