Røget Rejer og svinekød Pølseopskrift
Først ligner rejer og svinekød ikke en god kombination. Men hvis du prøver denne røget rejer og svinekødspølsopskrift, kan du ændre dit sind. Du har brug for 1,78 pund 12/15 og .5 pund 51/60 cocktailrejer. Men du kan bruge 2 pund rejer hakket op, hvis du ikke kan få den nøjagtige størrelse. Citronen i ingredienserne giver denne opskrift en speciel smag, der går godt med rejerne. Fordi det allerede er kogt, gør det en god middagsgenvej. Du kan servere dem med næsten alt som gryderetter, bønner og ris, pasta osv. Hæng i ryger i en time ved 130 for at tørre. Bump til 140 og tilsæt 2 timer røg. Jeg foretrækker Hickory. Bump temp op 10 grader hver 2. time, indtil den er nået. Bring det til 135-140, og sæt det derefter i varmt vand på det af 152. Varmt vandbad skal ikke være over 165. Efter bad, spring i isvandsbad og blomstrer derefter.
Ingredients
5 pund hakket svinekød
1,78 pund 12/15 og 0,5 pund 51/60 cocktail rejer (2 pund rejer hakket op, hvis du ikke kan få den nøjagtige størrelse)
3 spsk knækket sort peber
2 spsk granuleret hvidløg
4 spsk tørhakket løg
1 tsk Allehånde
1 tsk timian
½ tsk basilikum
2 tsk cayennepeber (vil gerne have varmere...tilføj lidt mere)
4 tsk ikke-jodiseret salt
1 spsk stødt rød peber
1 Pose Zatarains Languster, Rejer og Krabbe Kog
1 citron
1 tsk kur #1
Preparation
Kog rejerne i Zatarain's i 2 minutter eller indtil de er færdige. Reserver 10 oz vand til senere.
Hak/skær rejerne i skiver og læg dem i en skål med 2 oz af kogende vand og lad dem hvile i køleskabet. Dette tilføjer noget kærlighed.
Bland kur #1 og salt i de 8 oz reserveret kogt badevand. Tilsæt tørre ingredienser sammen og bland sammen. Del derefter ud i 1/3 og bland med 1/3 af svinekødet. Gør dette for de andre 2/3 af svinekød.
Når svinekødet er blandet, så bland alle portioner sammen for at inkorporere den tørre blanding godt i svinekødet. Når det er blandet, tilsæt kuren og saltet 8 oz kogt vand. Bland godt i svinekødet.
Dræn rejerne og kassér de overskydende 2 oz kogt vand. Bland rejerne i kødblandingen.
Fyld i 32-36 mm svinestarme.
Hæng i rygeren i en time ved 130 (54,4 C) for at tørre. Bump til 140 (60C) og tilsæt 2 timers røg (hickory). Skru tempen op med 10 grader hver 2. time, indtil IT er nået. Bring IT til 135-140 (43,3C-60C), og kom derefter i varmt vandbad til IT på 152 (66,7C).
Varmtvandsbad bør ikke være over 165 (73,8C). Efter badet, dyk ned i isvandsbad og blomst derefter.