Røget sesam ingefær Laks tartare Opskrift
For at forberede denne røget sesam ingefær laks tartare kan du bruge enhver røget laks, du har. Drys med sesamfrø og pynt med nogle ekstra grønne løg.
Denne opskrift fungerer godt som en kanape, der serveres på miso -skeer.
Ingredients
½ Lb af din yndlings koldrøgede laks
Omtrent en kvart til en tredjedel af en agurk i tern
2-3 grønne løg, hakket
Saft af 1 lime
1 spsk sojasovs
1 tsk sesamolie
1 tsk sukker
½ tomme frisk ingefær - skrællet og revet
2 tsk sesamfrø
Preparation
Forbered din yndlingsopskrift på koldrøget laks og skær laks i tynde strimler.
Bland limesaft, sojasauce, sesamolie, sukker og ingefær sammen. Pisk ingredienserne godt sammen.
Smid røget laks, agurk og grønne løg i dressingen og lad dem marinere i køleskabet i en time eller to.
Anret røget tartar på en tallerken og drys med sesamfrø.
Pynt med nogle ekstra grønne løg og nyd!
Opskrift af: Lena Clayton