Smoked Snapper And Kingfish Recipe

Røget Snapper og Kingfish Opskrift



Leder du efter et sundt, smagfuldt måltid, der er let at tilberede? Vores røget snapper og kingfish -opskrift er lige det, du har brug for! Med en kombination af ømme, røgede fisk og en række friske, smagfulde ingredienser, er denne skål den perfekte måde at tilfredsstille din sult og dine smagsløg på samme tid.

Ingredients

60 ml (4 spsk) olivenolie

1 fed hvidløg - hakket

2 ml (½ tsk) salt

0,5 ml (⅛ tsk) stødt sort peber

30 Ml (2 spsk) citronsaft

120 ml (½ kop) tør hvidvin

2 Ml (½ tsk) tsk tørret estragon

15 Ml (1 spsk) finthakket purløg

Snapper steaks - 1 kg (2 lbs)

Citronbåde

Persille

Preparation

Bland ingredienserne til marinade, olivenolie, hakket hvidløg, salt, peber, citronsaft, hvidvin, estragon og purløg i en skål.

Arranger fiskebøffer i et enkelt lag i en lav glaspande.

Hæld marinade over fisken, dæk til og stil på køl i en time.

Tag ud af køleskabet og lad stå i 20 minutter.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellem 100°C og 120°C (220°F og 250°F).

Brug bisquetter med alsmag, røg/kog i ca. 1-2 timer, kontroller for at sikre, at du ikke overkoger.

At tjene:

Server pyntet med persille og citronbåde.