Røget Snapper og Kingfish Opskrift
Leder du efter et sundt, smagfuldt måltid, der er let at tilberede? Vores røget snapper og kingfish -opskrift er lige det, du har brug for! Med en kombination af ømme, røgede fisk og en række friske, smagfulde ingredienser, er denne skål den perfekte måde at tilfredsstille din sult og dine smagsløg på samme tid.
Ingredients
60 ml (4 spsk) olivenolie
1 fed hvidløg - hakket
2 ml (½ tsk) salt
0,5 ml (⅛ tsk) stødt sort peber
30 Ml (2 spsk) citronsaft
120 ml (½ kop) tør hvidvin
2 Ml (½ tsk) tsk tørret estragon
15 Ml (1 spsk) finthakket purløg
Snapper steaks - 1 kg (2 lbs)
Citronbåde
Persille
Preparation
Bland ingredienserne til marinade, olivenolie, hakket hvidløg, salt, peber, citronsaft, hvidvin, estragon og purløg i en skål.
Arranger fiskebøffer i et enkelt lag i en lav glaspande.
Hæld marinade over fisken, dæk til og stil på køl i en time.
Tag ud af køleskabet og lad stå i 20 minutter.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellem 100°C og 120°C (220°F og 250°F).
Brug bisquetter med alsmag, røg/kog i ca. 1-2 timer, kontroller for at sikre, at du ikke overkoger.
At tjene:
Server pyntet med persille og citronbåde.