Plate of smoked mackerel and potatoes

Røget spansk Makrel Hash opskrift



Denne opskrift bruger røget fisk til at skabe et solidt, lækkert måltid, der kunne spises til middag eller morgenmad.

Ingredients

Til saltlage:

½ kop kosher salt

1 Kop brun farin

½ gallon vand

For Makrel Hash:

6 Hele, vaskede og rensede makreller

1 spsk olivenolie

½ mellemstort løg - skåret i skiver

2 fed hvidløg - skåret i skiver

6 små-mellemstore - kogte kartofler

1 Chorizo-pølse - skåret i skiver

12 cherrytomater - halveret

2 tsk paprika

1 spsk persille - hakket

Salt og peber efter smag

3 Bradley Smoker Alder bisquettes

Preparation

Opvarm let saltlageingredienserne for at opløses, og lad dem afkøle til stuetemperatur.

Lage makrel i 30 minutter.

Dup tør.

Ryg makrel hel, skin-on i rygeren, indstillet til den laveste indstilling (temperaturen bør ikke overstige 100°F) med ellebisquetter i 60 minutter.

Fileter makreller og fjern alt kødet, og sæt derefter til side.

Varm olivenolie i en gryde ved middel varme.

Tilsæt løg, hvidløg, chorizo og kartofler.

Kog indtil kartoflerne er sprøde og chorizoen er gennemstegt.

Tilsæt cherrytomater og kog indtil de er bløde.

Tilsæt krydderier og røget makrel, og kog ved svag varme i yderligere 2 minutter og server.