Smoked Steelhead Recipe

Røget Steelhead Opskrift



Leder du efter en ny måde at inkorporere fisk i din kost? Vores opskrift på røget steelhead indeholder mør, flagende fisk, der er tilsat røget smag og en række krydderier, hvilket gør den til det perfekte valg til et sundt, proteinfyldt måltid.

Ingredients

1200 gram Steelhead

18 gram salt

72 gram brun farin

2 teskefulde hvidløgspulver

2 tsk løgpulver

2 tsk groft peber

Alder Bisquettes

Preparation

Bland salt, farin, hvidløgspulver, løgpulver og peber sammen. Ryst det hele sammen, så det er jævnt fordelt.

Fortsæt med at drysse al din rub-blanding på din steelhead fisk, og stil derefter din fisk i køleskabet og lad den stå natten over.

Tag din fisk ud og brug en serviet og fugt din fisk ud, fortsæt med at placere din fisk på en stativ.

Placer din fisk i din ryger og sæt temperaturen til 150F (65C), 3 timers tilberedningstid og 3 timers røg. Tilsæt også 9 bisquettes, før du ryger den.

Når den er færdig med at ryge, tag din steelhead frem og nyd!

Opskrift af: Smokin' with Joe - Video (Se til slutningen og få hans 10% kuponkode!)