alt="smoked steel head trout"

Røget Steelhead ørred Opskrift



For nylig fik jeg en Bradley digital ryger. Siden da har jeg ryget alt, hvad jeg kan tænke på. Efter at have kommet hjem fra vores fisketur i Oregon, bad folk mig om at ryge stålhovedet, som vi havde fanget og bragt hjem. Lad mig sige, at det viste sig forbløffende. Denne opskrift fungerer også godt med regnbueørreder.

god fornøjelse

Ingredients

Saltlage Ingredienser:

4 kopper vand

⅓ Kop Kosher salt

1 Kop brun farin

¾ Kop ferskensnaps

Andre ingredienser:

Mr. Yoshidas originale søde og salte gourmetmarinade

Kværnet sort peber

Preparation

Skær ørreden i 2-tommer brede stykker og saltlage med skindsiden opad i 10-12 timer. Sørg for at bruge et plast- eller glasfad.

Vask fiskene af, dup dem tørre med et håndklæde og læg dem på en rist et køligt sted. Lad sidde i 2 timer.

Pensl fisk med Mr. Yoshidas originale søde og salte gourmetmarinade. Tilsæt friskkværnet sort peber.

Jeg brugte Alder Wood og begyndte at ryge fisken ved 150 grader i 2 timer og dryppede hver time med Mr. Yoshidas Marinade. Øg til 160 i 2 timer.

Afslut ved 170 grader i 1 til 2 timer, indtil den indre temperatur når 130/140 grader.

Fjern fra ryger og lad sidde i 1 time før vakuum-forsegling.

Opskrift af: Kristy