Røget Steelhead og Walleye Opskrift
Hvad med en god opskrift på røget stålhoved og walleye? Men du kan bruge enhver fisk, du kan lide. Det er meget lækkert, meget enkelt og smukt fail bevis. Afhængig af mængde fisk, er du muligvis nødt til at lave mere end en batch af denne saltvand.
For de bedste resultater skal du tillade fisk at "alder" i køleskabet i mindst 24 timer. Dette giver mulighed for, at røg og andre smagsoplevelser fuldt ud smelter sammen. Fileter holder kølet i to uger og mindst seks måneder frosset.
Brug Apple eller Cherry Bisquettes til at ryge dem.
Ingredients
⅓ Kop brun farin
¼ kop ikke-iodiseret salt
1 kop Kikkoman sojasauce
1 kop vand
1 kop hvidvin
½ tsk hvidløgspulver
½ tsk løgpulver
½ tsk sort peber
½ tsk Tabasco eller cayennepeber eller begge dele. LOL! Afhængig af personlige præferencer.
Preparation
Bland alle de hærdede ingredienser sammen med afkølet vin og koldt vand.
Læg fisken i en glas- eller plastikbeholder og dæk med saltlage.
Læg i blød i 8 timer eller natten over i køleskabet.
Tag ud og lad tørre på en rist. Det hjælper at placere en blæser på dem.
Lad lufttørre i to timer, eller indtil pelliklen er dannet. Det vil være klistret at røre ved.
Påfør to timers røg; helst æble eller kirsebær.
Fortsæt med at koge, indtil fileterne når den konsistens, du kan lide.
Bedst at starte ved lavere temperaturer og arbejde op. Det vil forhindre de små bobler det meste af tiden. Hvis ikke, skal du bare tørre dem af. Nogle fisk har bare for meget olie i dem.
Rygetemperatur og -procedure:
Start ved 110ºF (43ºC) i den første time;
Øg temperaturen til 140º F (60ºC) i 1 time;
Afslut ved 155ºF (80ºC), indtil fisken når en indre temperatur på 140ºF (60ºC) eller den tekstur du foretrækker.