smoked tilapia with grapefruit

Røget Tilapia med grapefrugt og ingefær marinadeopskrift



Rygning af fisk er meget hurtigere end oksekød eller andet kød. Så det tager dig ikke lang tid at forberede disse tilapia -fileter såvel som den bemærkelsesværdige sauce.

Ingredients

2 store grapefrugter, skrællet og delt i kvarte

1 tomme ingefærrod, skrællet og skåret i små bidder

3 fed hvidløg

¼ kop vegetabilsk olie

2 spsk fiskesauce

1 Kop brun farin

½ tsk salt

4 Tilapia fileter

Preparation

Lav marinaden ved at lægge den kvartede grapefrugt, ingefær, hvidløg, olie, fiskesauce, farin og salt i en foodprocessor. Process indtil glat og godt blandet.

Dæk tilapiafileterne i marinaden i en stor skål. Vend fiskene, så de er helt dækket. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet i cirka 2 timer.

Indstil rygeren til 275ºF ved at bruge træbisketter efter eget valg (elder, Stillehavet, æble).

Fjern tilapia-fileterne fra marinaden og læg dem på en rygerist og læg stativet i Bradley-rygeren. Røg fiskene, indtil de når en indre temperatur på 145ºF, cirka 2 timer.

Server eventuelt med rørte grøntsager og drys med grønne løg.