Røget Stegt laks Middag opskrift
Det er tid til en mundvandet røget stegt laksemiddag. Disse møre laksefileter er ekspert kogt, hvilket resulterer i en smagfuld skål med en perfekt balance mellem rygning og flassende struktur.
Ingredients
1 kg (2 lb) forårs laksefileter eller laksebøffer
6 Fed knust hvidløg
125 ml (4 oz) finthakket frisk ingefærrod
175 ml (6 oz) smeltet smør
Krydderier (eller citron) peber
I en lille glasskål blandes smør, hvidløg og ingefær sammen. Læg laksen (fileterne med skindsiden nedad) på smurte Bradley Smoker-stativer. Pensl det smeltede smør og ingredienser jævnt på toppen af laksen. Drys laks med salt og peber efter smag.
Rygemetode:
Placer laksstativer i Bradley Smoker med spjældet let åbent. Ved at bruge bisquetter med speciel blandingssmag i røggeneratoren og med varmen på mellem til høj 90°C til 105°C (200°F til 220°F), skulle denne middag være klar på omkring 1 til 1 ½ time.
At tjene:
Server med en salat og hjemmelavet mangosalsa. Bland 2 skrællede og hakkede mangoer, 1 frøet og finthakket sød rød jalapeñopeber, 2 tynde skiver grønne løg, saft og fintrevet skal af 2 limefrugter, lidt olivenolie samt salt og peber efter smag. Dette er en vidunderlig vestkyst sommermiddag.