Roast Salmon Dinner

Røget Stegt laks Middag opskrift



Det er tid til en mundvandet røget stegt laksemiddag. Disse møre laksefileter er ekspert kogt, hvilket resulterer i en smagfuld skål med en perfekt balance mellem rygning og flassende struktur.

Ingredients

1 kg (2 lb) forårs laksefileter eller laksebøffer

6 Fed knust hvidløg

125 ml (4 oz) finthakket frisk ingefærrod

175 ml (6 oz) smeltet smør

Krydderier (eller citron) peber

Salt

I en lille glasskål blandes smør, hvidløg og ingefær sammen. Læg laksen (fileterne med skindsiden nedad) på smurte Bradley Smoker-stativer. Pensl det smeltede smør og ingredienser jævnt på toppen af laksen. Drys laks med salt og peber efter smag.

Rygemetode:

Placer laksstativer i Bradley Smoker med spjældet let åbent. Ved at bruge bisquetter med speciel blandingssmag i røggeneratoren og med varmen på mellem til høj 90°C til 105°C (200°F til 220°F), skulle denne middag være klar på omkring 1 til 1 ½ time.

At tjene:

Server med en salat og hjemmelavet mangosalsa. Bland 2 skrællede og hakkede mangoer, 1 frøet og finthakket sød rød jalapeñopeber, 2 tynde skiver grønne løg, saft og fintrevet skal af 2 limefrugter, lidt olivenolie samt salt og peber efter smag. Dette er en vidunderlig vestkyst sommermiddag.

Preparation