Pete's Fisk Smokin 'våd saltopskrift
Denne opskrift kan rumme 7,5 kg (15 lb) fisk. Det er dog vigtigt at sikre, at al fisken er dækket med saltvand/ marinade.
Ingredients
Madolie
125 ml (½ c) brun farin
125 ml (½ c) groft salt (ikke-joderet)
5 Ml (1 tsk) løgpulver, hvidløgspulver og varm sauce
500 ml (2 c) sojasovs
En 750 ml (24 oz) flaske hvid vinder
1 liter (32 oz) æblejuice
Preparation
Bland ingredienserne til marinade/lage sammen i en ikke-metallisk skål.
Læg derefter fisken i saltlage og sørg for, at den er helt dækket.
Dæk med plastfolie og stil på køl i mindst 8 timer eller natten over.
Fjern fisken fra saltlage og håndklædetør.
Rygemetode:
Placer fisk på olierede stativer i Bradley Smoker.
Brug af kirsebærsmagsbisquetter til at ryge ved 50°C til 65°C (135°F til 150°F) i cirka 6 til 8 timer.
Oven i det foreslår jeg at tilføje røg i omkring 3 til 4 timer.
At tjene:
Server med kiks og flødeost til en forret.