Pete's Fish Smokin' Wet Brine

Pete's Fisk Smokin 'våd saltopskrift



Denne opskrift kan rumme 7,5 kg (15 lb) fisk. Det er dog vigtigt at sikre, at al fisken er dækket med saltvand/ marinade.

Ingredients

Madolie

125 ml (½ c) brun farin

125 ml (½ c) groft salt (ikke-joderet)

5 Ml (1 tsk) løgpulver, hvidløgspulver og varm sauce

500 ml (2 c) sojasovs

En 750 ml (24 oz) flaske hvid vinder

1 liter (32 oz) æblejuice

Preparation

Bland ingredienserne til marinade/lage sammen i en ikke-metallisk skål.

Læg derefter fisken i saltlage og sørg for, at den er helt dækket.

Dæk med plastfolie og stil på køl i mindst 8 timer eller natten over.

Fjern fisken fra saltlage og håndklædetør.

Rygemetode:

Placer fisk på olierede stativer i Bradley Smoker.

Brug af kirsebærsmagsbisquetter til at ryge ved 50°C til 65°C (135°F til 150°F) i cirka 6 til 8 timer.

Oven i det foreslår jeg at tilføje røg i omkring 3 til 4 timer.

At tjene:

Server med kiks og flødeost til en forret.