Smoked Garlic Prawns

Røget Hvidløgsrejer



Hvidløg og rejer er en klassisk kombination, der påtager sig nye niveauer af smag, når du tilføjer rygning i blandingen. Serveres på egen hånd sammen med røget grøntsager eller med din yndlings dyppesauce.

Ingredients

2 dusin store rejer

3 fed hvidløg, hakket

Til gnidning:

¼ kop brun farin

1 spsk kosher salt

2 tsk paprika

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

Bradley Smoker Bisquettes – Mesquite

Preparation

Udblød træ- eller bambusspyd i vand.

Bland ingredienserne til gnidning.

Smid rejer i hakket hvidløg og gnid.

Stil i køleskabet i 1-2 timer til marinering.

Forvarm ryger til 200 ° F med Mesquite bisquettes.

Spidd rejer og læg dem i smoker, eller læg dem på en Magic Mat og derefter i smoker.

Ryg i cirka 30 minutter, eller indtil rejerne bliver lyserøde.

Af Lena Clayton