Røget Hvidløgsrejer
Hvidløg og rejer er en klassisk kombination, der påtager sig nye niveauer af smag, når du tilføjer rygning i blandingen. Serveres på egen hånd sammen med røget grøntsager eller med din yndlings dyppesauce.
Ingredients
2 dusin store rejer
3 fed hvidløg, hakket
Til gnidning:
¼ kop brun farin
1 spsk kosher salt
2 tsk paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
Bradley Smoker Bisquettes – Mesquite
Preparation
Udblød træ- eller bambusspyd i vand.
Bland ingredienserne til gnidning.
Smid rejer i hakket hvidløg og gnid.
Stil i køleskabet i 1-2 timer til marinering.
Forvarm ryger til 200 ° F med Mesquite bisquettes.
Spidd rejer og læg dem i smoker, eller læg dem på en Magic Mat og derefter i smoker.
Ryg i cirka 30 minutter, eller indtil rejerne bliver lyserøde.
Af Lena Clayton