Smoked Oysters On The Half Shell Recipe

Røget Østers på halvskallen



Ingredients

24 østers

Marinade:

45 ml (3 spsk) olivenolie

45 ml (3 spsk) citronsaft

3 ml (1/2 tsk) salt

5 ml (1 tsk) tør sennep

3 ml (1/2 tsk) karrypulver

Preparation

Kombiner marinade ingredienser sammen i en mellemstørrelse ikke-metallisk skål og bland godt.

Fjern østers fra deres skaller. Hold mindst en halv skal for hver østers.

Læg østers i marinade i cirka 30 minutter, vend én gang.

Udskift østers i deres halve skal og tilsæt lidt af marinaden til hver enkelt.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 100°C (220°F).

Placer østers i deres halve skaller på ryger stativer og brug æble smag bisquettes røg / kog i 40 til 60 minutter eller indtil kogte.

At tjene:

Serveres varm med Tabasco sauce eller Wasabi ved siden af.