Røget Tandoori rejer Kanapes
Der er mange måder at forberede rejer kanapes på. De fleste af dem involverer toast, agurkskiver eller brød, med et lag rejerpasta eller hakket rejer spredt. Denne opskrift er ikke så anderledes, da den serveres på agurkskiver. Det, der gør det specielt, er imidlertid, at rejer blev røget først ved hjælp af et mildt træ som æble, alder eller Stillehavsblanding.
Ingredients
16 Friske rejer, pillede og deveirede
¼ kop tandooripasta
1 engelsk agurk
8 druetomater, halveret på langs
½ kop flødeost, blødgjort
Bradley Flavor Bisquettes - Alder, Apple eller Pacific Blend
Preparation
I en stor skål, smid rejerne med tandooripasta. Læg rejerne på rygerstativer.
Indstil rygeren til 225°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (Alder, Apple og Pacific Blend fungerer godt).
Røg rejerne til de bliver lyserøde. Dette kan tage 30-45 minutter. Afkøl rejerne i køleskabet.
Skær den engelske agurk i ½ tomme runde. Lav 16 agurkerunder.
Saml kanapéerne ved at hælde lidt flødeost på en agurkerund.
Top med en druetomathalvdel og en røget reje. Gør dette med de resterende agurker. Server med det samme eller stil i køleskabet til senere servering.
Opskrift af: Steve Cylka