Smoked Grilled Shrimp Po-Boys With Cajun Mayo Recipe

Røget grillet Rejer po-drenge Med Cajun Mayo opskrift



Rejerne i denne opskrift kan let røg i stedet for at blive grillet. For at ryge skal du indstille rygeren til 225ºF ved hjælp af træbisquetter efter valg (Alder, Apple og Pacific Blend fungerer godt. Anbring rejerne på et rygerstativ og ryger rejerne, indtil de bliver lyserøde. Dette kan tage 30-45 minutter.

Dette er en Louisianas klassiske version af Submarine Sandwich.

Ingredients

2 tsk paprika

1 tsk salt

1 tsk kværnet sort peber

½ tsk cayennepeber

1 tsk løgpulver

1 tsk timian

1 tsk oregano

½ tsk basilikum

1 pund friske gulf-rejer, pillede og deveirede

2 store tomater i skiver

Flok bladsalat

⅓ Kop mayonnaise

1 ½ spsk sød relish

4 boller, skåret vandret

Preparation

Lav Cajun-krydderierne ved at blande paprika, salt, sort peber, cayennepeber, løgpulver, timian, oregano og basilikum sammen. Sæt til side.

Lav cajun-mayo ved at blande mayonnaise, relish og 1 tsk af Cajun-krydderierne sammen.

Varm grillen op til høj varme. Smid rejerne i den resterende Cajun-krydderi. Læg rejerne på grillristen og steg dem i cirka 3 minutter. Vend og kog yderligere 3 minutter eller indtil færdig.

Saml po-boy-sandwichene ved at fordele noget af cajun-mayoen i hver bolle og top med rejer, tomater og salat.

Server og nyd!

Bemærk: Rejerne i denne opskrift kan sagtens ryges i stedet for at grilles. For at ryge skal du indstille rygeren til 225ºF ved at bruge træbisquetter efter eget valg (elder, æble og stillehavsblanding fungerer godt. Placer rejerne på en rygerist og ryg rejerne, indtil de bliver lyserøde. Dette kan tage 30-45 minutter.