Smoked Scallop Martini Appetizer

Røget Scallop Martini Forretter



En forretter, men disse røget tunger kan også tilberedes som entréskål ved at øge mængden af ​​tunger og serveres med en passende grøntsagsstørrende og rispilaf.

Ingredients

Z16 Digby (stor størrelse) kammuslinger, ca. 500 g (1 lb)

20 ml (4 tsk) vodka

Kviste frisk persille, grønkål eller store grønne oliven som pynt

4 martini glas

Preparation

Dæk to stativer med ostelærred.

Vask kammuslinger og fordel jævnt over stativerne.

Placer stativer i de højeste positioner i Bradley Smoker og brug kirsebærsmagsbisquetter til at starte røggeneratoren ved en meget lav temperatur på 40°C (100°F) og holde lav i 40 til 60 minutter. Sørg for, at den øverste ventil er åben mindst halvvejs.

Fjern fra Bradley Smoker.

Afslut kammuslingerne under en ovnstekylling i cirka 5 minutter, vend én gang og steg dem i yderligere 5 minutter.

Lad kammuslingerne køle af.

At tjene:

Læg 4 kammuslinger i hvert martiniglas.

Dryp 5 ml (1 tsk) vodka over kammuslingerne i hvert glas.

Pynt med en kvist persille, grønkål eller store grønne oliven alt efter smagspræferencer og server som forret.