Røget Scallop Martini Forretter
En forretter, men disse røget tunger kan også tilberedes som entréskål ved at øge mængden af tunger og serveres med en passende grøntsagsstørrende og rispilaf.
Ingredients
Z16 Digby (stor størrelse) kammuslinger, ca. 500 g (1 lb)
20 ml (4 tsk) vodka
Kviste frisk persille, grønkål eller store grønne oliven som pynt
4 martini glas
Preparation
Dæk to stativer med ostelærred.
Vask kammuslinger og fordel jævnt over stativerne.
Placer stativer i de højeste positioner i Bradley Smoker og brug kirsebærsmagsbisquetter til at starte røggeneratoren ved en meget lav temperatur på 40°C (100°F) og holde lav i 40 til 60 minutter. Sørg for, at den øverste ventil er åben mindst halvvejs.
Fjern fra Bradley Smoker.
Afslut kammuslingerne under en ovnstekylling i cirka 5 minutter, vend én gang og steg dem i yderligere 5 minutter.
Lad kammuslingerne køle af.
At tjene:
Læg 4 kammuslinger i hvert martiniglas.
Dryp 5 ml (1 tsk) vodka over kammuslingerne i hvert glas.
Pynt med en kvist persille, grønkål eller store grønne oliven alt efter smagspræferencer og server som forret.