Røget Laks, Leek og Brie Quiche
Der er mange måder at udfylde en quiche på. Du kan bruge stykker ost, kød, skaldyr eller dine yndlingsgrøntsager. I denne opskrift bruger vi røget laks, og resultatet kunne ikke være bedre. Server med salat, suppe eller frugt.
Ingredients
2 spsk smør
1 porre, skyllet og skåret i tynde skiver
3 æg
1/2 kop halv og halv fløde
1/2 tsk salt
1/4 tsk kværnet sort peber
1 kop røget laks, smuldret
100 g brie i tern
1 9 tommer forbagt tærteskal
Bradley Flavor Bisquettes - Alder eller Pacific Blend
Preparation
Rygende laks:
Indstil rygeren til 180°F ved hjælp af træ, Alder eller Pacific Blend bisquetter.
Røg fisken i omkring 3-4 timer, eller indtil fiskens indre temperatur når 145°F.
Til quichen:
Forvarm ovnen til 375°F.
Smelt smør i en stegepande ved middel varme. Tilsæt porrer og kog indtil de er møre, cirka 5-7 minutter. Fjern fra varmen.
I en skål piskes æg, fløde, salt og peber sammen. Rør smuldret røget laks, brie i tern og de sauterede porrer.
Hæld æggeblandingen i den forbagte tærteskal. Sørg for, at fyldet er jævnt fordelt i tærteskallen.
Sæt i ovnen og bag i 50 minutter, eller indtil fyldet er sat.
Tag ud af ovnen og lad hvile i 5-10 minutter. Skær og server.