Smoked salmon quiche on red dishcloth

Røget Laks, Leek og Brie Quiche



Der er mange måder at udfylde en quiche på. Du kan bruge stykker ost, kød, skaldyr eller dine yndlingsgrøntsager. I denne opskrift bruger vi røget laks, og resultatet kunne ikke være bedre. Server med salat, suppe eller frugt.

Ingredients

2 spsk smør

1 porre, skyllet og skåret i tynde skiver

3 æg

1/2 kop halv og halv fløde

1/2 tsk salt

1/4 tsk kværnet sort peber

1 kop røget laks, smuldret

100 g brie i tern

1 9 tommer forbagt tærteskal

Bradley Flavor Bisquettes - Alder eller Pacific Blend

Preparation

Rygende laks:

Indstil rygeren til 180°F ved hjælp af træ, Alder eller Pacific Blend bisquetter.

Røg fisken i omkring 3-4 timer, eller indtil fiskens indre temperatur når 145°F.

Til quichen:

Forvarm ovnen til 375°F.

Smelt smør i en stegepande ved middel varme. Tilsæt porrer og kog indtil de er møre, cirka 5-7 minutter. Fjern fra varmen.

I en skål piskes æg, fløde, salt og peber sammen. Rør smuldret røget laks, brie i tern og de sauterede porrer.

Hæld æggeblandingen i den forbagte tærteskal. Sørg for, at fyldet er jævnt fordelt i tærteskallen.

Sæt i ovnen og bag i 50 minutter, eller indtil fyldet er sat.

Tag ud af ovnen og lad hvile i 5-10 minutter. Skær og server.