Smoked Tuna Croissants

Røget Tunfisk Croissanter



Ingredients

Tun bøf

½ tsk. Stødt ingefær

1 spsk. Sesamolie

1 spsk. Citronsaft

2 spsk. Smør

2 spsk. Olivenolie

5-10 croissantruller

½ tsk. Chipotle Chili Pulver

1 tsk. Sriracha varm sauce

½ kop Colby Jack revet ost

1 spsk. Balsamico glasur

½ blokflødeost

    Bradley Smoker Indstillinger:

    Træ: Ingefær sesam

    Temperatur: 226 F eller 107,8 C

    Røgtimer: 20 minutter

    Timer: 30 minutter

    Preparation

    Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.

    Skær tunbøffen i tre tynde skiver (vandret) og læg den i jerngryden.

    Tilsæt følgende i stegepanden, olivenolie, smør, sesamolie, citronsaft og malet ingefær. Sørg for, at hver side af skiverne bliver belagt med disse væsker.

    Placer i rygeren og kog i 30 minutter, eller indtil den indre temperatur af tunen når 145 grader F (eller 62,8 C).

    Mens tunen koger, lad os forberede flødeosten. Placer ½ blok flødeost i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Tip: Dette vil gøre flødeosten nemmere at blande.

    Nu hvor Tunen er kogt, er det tid til at skære tunbøffen i små firkantede stykker. Brug derefter en røreskål til at tilføje flødeost, tunstykker, chipotle chilipulver, sriracha hot sauce, og bland.

    Bygning af croissanter - Skær hver croissant i halve og smøreosten. Drys lidt ost ovenpå og sæt tilbage i Bradley Smoker i 10 minutter for at smelte osten.

    Top med balsamicoglasur og nyd!

    Af: Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa