Røget Tunfisk Croissanter
Ingredients
Tun bøf
½ tsk. Stødt ingefær
1 spsk. Sesamolie
1 spsk. Citronsaft
2 spsk. Smør
2 spsk. Olivenolie
5-10 croissantruller
½ tsk. Chipotle Chili Pulver
1 tsk. Sriracha varm sauce
½ kop Colby Jack revet ost
1 spsk. Balsamico glasur
½ blokflødeost
Bradley Smoker Indstillinger:
Træ: Ingefær sesam
Temperatur: 226 F eller 107,8 C
Røgtimer: 20 minutter
Timer: 30 minutter
Preparation
Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.
Skær tunbøffen i tre tynde skiver (vandret) og læg den i jerngryden.
Tilsæt følgende i stegepanden, olivenolie, smør, sesamolie, citronsaft og malet ingefær. Sørg for, at hver side af skiverne bliver belagt med disse væsker.
Placer i rygeren og kog i 30 minutter, eller indtil den indre temperatur af tunen når 145 grader F (eller 62,8 C).
Mens tunen koger, lad os forberede flødeosten. Placer ½ blok flødeost i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Tip: Dette vil gøre flødeosten nemmere at blande.
Nu hvor Tunen er kogt, er det tid til at skære tunbøffen i små firkantede stykker. Brug derefter en røreskål til at tilføje flødeost, tunstykker, chipotle chilipulver, sriracha hot sauce, og bland.
Bygning af croissanter - Skær hver croissant i halve og smøreosten. Drys lidt ost ovenpå og sæt tilbage i Bradley Smoker i 10 minutter for at smelte osten.
Top med balsamicoglasur og nyd!
Af: Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa