Røget Tunkager
Disse røget tunkager laver en let frokost eller middag. Men du kan også tjene dem, som en forretter, børn vil elske det!
Ingredients
1 Albacore tun lænd
Til tunkager:
1 kop brødkrummer
2 selleristænger, hakket
1 løg, hakket
1 rød peberfrugt, hakket
5-6 grønne løg, hakket
1 spsk Sriracha
1 æg
¼ kop mayonnaise
Saft og skal af 1 lime
1 tsk sojasovs
2 spsk olivenolie (til madlavning)
Bradley Flavor Bisquettes – Alder
Til marinade:
3 spsk brun farin
1 spsk kosher salt
1 spsk sojasovs
1 kop vand
Preparation
Bland ingredienserne til marinaden, indtil den er opløst.
Skær tunryggen i 3 tommer brede stykker og mariner i 30 minutter.
Forvarm ryger til 140°F.
Røg tun i 1 time med Alder Bisquettes.
Fjern tunen fra rygeren og flager med en gaffel.
Bland alle ingredienser, indtil de er grundigt kombineret.
Tryk i hånden i bøffer. Hvis bøfferne er for tørre og ikke klistrer godt sammen, så tilsæt mere mayonnaise. Hvis de er for klistrede, så tilsæt mere brødkrummer.
Varm olivenolie op i en stor stegepande over medium varme og tilsæt tunkager.
Steg ca. 4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.
Opskrift af: Lena Clayton