Smoked Tuna Cakes

Røget Tunkager



Disse røget tunkager laver en let frokost eller middag. Men du kan også tjene dem, som en forretter, børn vil elske det!

Ingredients

1 Albacore tun lænd

Til tunkager:

1 kop brødkrummer

2 selleristænger, hakket

1 løg, hakket

1 rød peberfrugt, hakket

5-6 grønne løg, hakket

1 spsk Sriracha

1 æg

¼ kop mayonnaise

Saft og skal af 1 lime

1 tsk sojasovs

2 spsk olivenolie (til madlavning)

Bradley Flavor Bisquettes – Alder

Til marinade:

3 spsk brun farin

1 spsk kosher salt

1 spsk sojasovs

1 kop vand

Preparation

Bland ingredienserne til marinaden, indtil den er opløst.

Skær tunryggen i 3 tommer brede stykker og mariner i 30 minutter.

Forvarm ryger til 140°F.

Røg tun i 1 time med Alder Bisquettes.

Fjern tunen fra rygeren og flager med en gaffel.

Bland alle ingredienser, indtil de er grundigt kombineret.

Tryk i hånden i bøffer. Hvis bøfferne er for tørre og ikke klistrer godt sammen, så tilsæt mere mayonnaise. Hvis de er for klistrede, så tilsæt mere brødkrummer.

Varm olivenolie op i en stor stegepande over medium varme og tilsæt tunkager.

Steg ca. 4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.

Opskrift af: Lena Clayton