How To Make Smoked Lobster Tails

Sådan laver du røget Hummerhaler



Disse røget hummerhaler, der er dækket af smør, vil have den søde og smokey smag, din mund er higer efter!

Ingredients

2 Hummerhaler

8 spsk smør

2 spsk hakket frisk persille

2 spsk citronsaft

1 tsk paprika

¼ tsk hvidløgssalt

¼ tsk friskkværnet sort peber

Preparation

Forbered først hummeren ved at skære midten af den seje skal ned mod halen med en køkkensaks. Lirk forsigtigt kødet fra skallen med fingrene, og hold det fastgjort ved halebunden. Løft kødet, så det hviler oven på den flækkede skal. Lav en slids ned i midten af kødet.

I en lille gryde smeltes smørret. Tilsæt persille, citronsaft, paprika, hvidløg, salt og peber på panden og pisk det hele sammen.

Hæld omkring 1 spiseskefuld af denne blanding over hver hummerhale. Hold den resterende smørblanding varm.

Forvarm din ryger til 300°F (149°C). Røg hummerhalerne i cirka 15-20 minutter eller indtil den indre temperatur når 130°F (54°C). Du kan bruge pecan-bisquetter til denne opskrift.

Tag dem ud af rygeren og server med smørblandingen.