How to Make Smoked Scallops

How to make smoked scallops



In this video, Joe smokes some sea scallops, the adductor muscle of this type of shellfish.

Ingredients

Frosne kammuslinger

Til saltlage:

60 gram salt

1 liter vand

Til saucen:

Smør

Hvidløg

Preparation

I en beholder tilsættes 60 gram salt i 1 liter vand.

Overfør salt- og vandblandingen i en større skål og tilsæt dine frosne kammuslinger.

Forvarm din Bradley-ryger i 1 time og 40 minutter med 64 F (18 C). *Sørg for, at din ryger kun er på røg, ingen varme*

Placer dine kammuslinger på en rist, og skub dem ind i din Bradley-ryger.

Efter 45 minutter skal du tage kammuslingerne ud af rygeren og tørre dem ud. Fortsæt med at tilføje lidt olie på en stegepande, og når olien er varm nok, tilsæt dine kammuslinger.

Sørg for at vende dine kammuslinger, når du ser bunden af kammuslingerne blive en smule brun.

Når dine kammuslinger ser gyldenbrune ud på begge sider, tag dem ud og læg dem på en tallerken.

Til din hvidløgs- og smørsauce skal du smelte en stang smør på en stegepande, knuse dit hvidløg og komme hvidløget i det smeltede smør i gryden.

Dryp halvdelen af en citron oven på kammuslingerne og tilsæt din hvidløg og smørsauce, nyd det!

Opskrift af: Ryger med Joe