How to Make Smoked Rainbow Trout

Sådan laver du røget Regnbueørred



Denne lækre røget ørredopskrift involverer saltning af ørreden natten over i en blanding af kosher salt og brunt sukker, før de ryger langsomt og serverer enten varm eller kølet. Med bare et par enkle trin har du en perfekt røget ørred, der er fuld af smag og sikker på at imponere!

Ingredients

4 Hele ørreder, rensede og gællede

½ kop kosher salt

½ kop brun farin

Preparation

Bland salt og sukker med en gallon vand og fortsæt med at røre for at opløse salt og sukker. Læg dine ørreder i denne lage og stil dem tildækket i køleskabet i mindst 2 timer og op til natten over.

Fjern ørreden fra saltlagen (kassér saltlagen), og fortsæt med at duppe dem tørre med køkkenrulle og stille dem på en rist over en bageplade i køleskabet i mindst et par timer, og op til natten over. Du har også mulighed for at stille fisken til at tørre et køligt sted i et par timer.

Læg fisken i smøgen, hængende eller på ristene, og få en dejlig kølig røg i gang. Lad langsomt temperaturen i din ryger til 200ºF (93ºC), og hold den mellem 175ºF (79ºC) og 200ºF (93ºC) i mindst en time og op til 4 timer. Lad ikke temperaturen komme over 225ºF (107ºC). Hvis det gør, sæt en bakke med is i rygeren.

Når dine ørreder er røget, kan du spise dem lune eller afkølede.

Opskrift af: Kokken Michael Demagistris