How to Make Smoked Walleye

Sådan laver du røget Walleye



Dette er en lækker opskrift på røget sandart for at få de fleste og bedste smage!

Ingredients

1 pose HuntChef Sweet and Spicy Skinkesæt

1 Walleye

3 bisquetter

Preparation

Hæld 2 liter vand i en stor beholder, fortsæt derefter med at fjerne dit kit og bland det i vandet.

Skær små skiver i siderne og toppen af din walleye-fisk og kom den i en skål, fortsæt med at hælde saltlagevandet i walleye-skålen og stil den til side for at marinere i en dag.

Efter en dag, krydr din lage med HuntChef-krydderierne, sørg for at krydre den over hele fisken.

Indstil din Bradley P-10 ryger til 222ºF (105ºC), og indstil din ryger i 90 minutter, fortsæt med at lægge den i din walleye.

Tag din sandart frem, og nyd de lækre smage!

Opskrift af: HuntChef