Simple Cold Smoked Salmon Recipe

Enkel koldt røget Laks Opskrift



OK, jeg indrømmer det. Whitetailfan har ingen idé om, hvordan god røget laks skal smage som. Jeg voksede op med køer og svin, og nogle andre dyr spiste vi aldrig, men her i det sydlige Alberta var der ingen "praktisk" laks, så jeg har spist meget lidt. Men jeg prøvede nogle alligevel, og jeg er lidt stolt af det - dvs. det smager godt for mig, så her er hvad jeg gjorde.

Ingredients

2 frosne “vilde atlantiske laksefileter” på knap 1 kg stykket eller ca ½ pund (produkt fra Kina)

2 tsk Tenderquik pr. filet

Yderligere krydderier – tilføj til din smag:

Hvidløgs pulver

Løg pulver

Kryddersalt

Persille til farve

Citronpeber - Denne genstand er en ekstra ingrediens foreslået og brugt af Crazy Canuck. Det er ikke en del af Whitetailfans originale opskrift.

Preparation

Påfør Tenderquik på kød af laks

Efter 12 timer vaskes Tenderquik af laks (frisk dem)

Stil til tørre i køleskabet - 4 til 6 timer, indtil fisken er klæbrig at røre ved.

Kold røg med ahorn i 2 timer. Temperaturen var altid under 100ºF.

Sæt tilbage i køleskabet i 24 timer