Seafood Salad with Cold Smoked Mussels

Seafood Salat med Koldrøgede muslinger

Sandra Tate

En blandet skaldyrssalat er hvad end du vil have den skal være, vælg den skaldyr du personligt nyder blandt yndlingsskaldyr, rejer, blæksprutte og hummer og bland let med god olivenolie, citronsaft og håndfulde salatblade og krydderurter.

Ingredients

Preparation

Og for at tilføje en ekstra smagsnote til blandingen, vælg en eller to ting, der kortvarigt skal koldrøges. Jeg elsker personligt let røget muslinger men du kunne lige så godt nyde koldrøget rejer eller blæksprutte ringer derinde.

Princippet er at forkoge den skaldyr, du ønsker at ryge.

Til rejer det er nok nemmest at købe dem hele og færdigkogte.

Blæksprutte Jeg ville købe renset af min fiskehandler og derefter tilberede ved at skære i ringe og koge i 3 minutter i kogende vand, før jeg drænede og forfriskede med koldt vand.

Når først forberedt kunne ryge en af dem med den samme underspillede metode.

Til muslinger, skyl kraftigt i koldt vand for at få de levende muslinger til at lukke.

Kassér alt, der nægter at lukke, og træk skægget væk fra dem, der gør det.

Skrab også ildhuder fra skallerne og læg dem derefter i en tykbundet gryde med et tætsluttende låg og kog over høj varme, ryst af og til, indtil de har åbnet sig. De er færdige.

Dræn og lad afkøle på en Bradley-rist, nemmest i deres skaller, så de ikke falder igennem.

Sæt Bradley Smoker op med kold røgtilbehør og et par ahornbisquetter i stakken, og vent, indtil kabinettet er fyldt med røg, og den øverste ventil er lukket.

Røg muslingerne i kun 10 minutter for at skabe balance mellem røg og sød muslingekødsmag.

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now