Smoked shrimp cocktail with mango salsa

Steven Raichlen er røget Reje cocktail med chipotle-pineapple cocktail sauce opskrift



Denne rejercocktailopskrift er ikke meget forskellig fra mange andre, du har set før. Men hvis du vil vende din gennemsnitlige opskrift fra godt til stor, skal du bare prøve denne røget version. Tjener 6 som en forretter.

Ingredients

Til rejer og marinaden:

1½ pund jumbo rejer, pillet og udvundet

2 spsk hakket frisk koriander eller persille

2 fed hvidløg, hakket

1 tsk hakket dåse chipotle chile, plus 1 tsk adobo juice

2 spsk ekstra jomfru olivenolie

2 spsk frisk limesaft

Groft salt (kosher eller hav) og groftkværnet sort peber

Til Chipotle-Ananas Cocktail Sauce:

1 kop ketchup

6 spsk frisk ananasjuice

2 spsk frisk limesaft

1 spsk Worcestershire sauce

1 til 2 chipotle chili, hakket, plus 1 til 2 tsk dåsejuice

Salt og friskkværnet sort peber

Du skal også bruge: Bradley Smoking Bisquettes; bambusspyd

Preparation

Forbered rejer og marinade:

Placer rejer, koriander, hvidløg, hakket chipotle med saft, olivenolie, limesaft og salt og peber i en røreskål og vend for at blande.

Lad marinere i 15 minutter.

I mellemtiden laver du Chipotle-Ananas Cocktail Sauce:

Kombiner ketchup, ananasjuice, limesaft, Worcestershire sauce og hakket chipotle og dåse juice i en lille røreskål.

Smag til med salt og sort peber.

Overfør til en attraktiv serveringsskål.

Opsæt din Bradley Digital Smoker efter producentens instruktioner og forvarm til 250 grader.

Dræn rejerne, kassér marinaden, og tråd bambusspyd på.

Røg rejerne, indtil de er brunet med røg og kogt igennem cirka 30 minutter.

Afkøl eller server med det samme med Chipotle-Ananas Cocktail Sauce.

Opskrift af: Steven Raichlen