Røget Fisk Tostadas Opskrift
Til denne røget fisk Tostada -opskrift kan du bruge Haddock, COD, Tilapia eller havkatfileter. Røg ved hjælp af træ efter valg. Alder, kirsebær og Stillehavsblanding fungerer alt godt.
Ingredients
1 pund hvide fiskefileter (kuller, torsk, tilapia eller havkat)
3 spsk chilipulver
2-3 mellemstore tomater - i tern
½ sødt løg - fint hakket
1 Jalapeno peber - hakket (valgfrit)
Saft af 1 lime
1 kop fetaost - smuldret
8 Tostada skaller
Bradley Flavor Bisquettes - Alder, Apple eller Pacific Blend
Preparation
Gnid chilipulveret over hele fisken.
Indstil rygeren til 275°F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (Alder, Apple eller Pacific Blend fungerer godt).
Læg fiskefileterne på en rygerist og sæt stativet i Bradley Smoker.
Røg fiskene, indtil de når en indre temperatur på 145°F (ca. 2 timer).
Afkøl fisken.
I en mellemstor skål laver du Pico de Gallo ved at blande de hakkede tomater, løg, jalapenopeber og limesaft sammen.
Saml tostadaerne ved at smuldre noget af fisken og fordel på en tostadaskall. Hæld noget af Pico de Gallo oven på den smuldrede fisk. Drys lidt fetaost på toppen. Gør dette med de resterende tostada-skaller.
Opskrift af: Steve Cylka