Smoked scallops by Steven Raichlen

Varmt røget Kammuslinger og mangosalsa



Denne signaturopskrift blev lavet af Steven Raichlen i samarbejde med Bradley Smoker. Tjek det nye tv -show -projekt røg! Dette fantastiske show vil lære dig alle slags tip og tricks om madrygning, opskrifter og så meget mere!

Ingredients

Til salsaen:

1-1/2 spsk frisk limesaft

2 teskefulde brun farin

1-1/2 kopper moden mango i tern

1 lille agurk, skrællet, frøet og skåret i 1/2-tommers terninger

1-1/2 spsk rødløg i fint tern

1/4 til 1/2 habanero eller skotsk hætte chili, frøet og hakket

1-1/2 tsk finthakket kandiseret ingefær

1 spsk hakket frisk mynte

Til kammuslingerne:

2 pund store havmuslinger, gerne tørpakkede

Havsalt og friskkværnet sort peber

Preparation

Lav salsaen:

Kom limesaft og sukker i en skål og pisk indtil sukkeret er opløst.

Tilsæt de resterende salsa-ingredienser og vend forsigtigt sammen.

Overfør til en attraktiv serveringsskål. (Server inden for et par timer efter fremstilling.)

Forbered kammuslingerne:

Indstil din Bradley Digital Smoker i henhold til producentens instruktioner, og tilsæt Bradley Bisquettes efter behov.

Forvarm Bradley Smoker til 225 grader.

Der er en hvidlig halvmåneformet muskel på siden af hver kammusling.

Træk den af og kassér den (den er hårdere end resten af kammuslingen.)

Anret kammuslingerne på rist(e) og drys let med salt og peber.

Placer i rygeren.

Røg kammuslingerne, indtil de er let brunerede med røg og gennemsigtige, cirka 20 minutter. (Tilbered ikke for meget.)

Anret kammuslingerne på et fad eller tallerkener og server med mangosalsaen.