Hot Smoked Cajun Salmon with Pasta, Rocket Pesto & Spring Vegetables

Hed Røget Cajun -laks Med pasta, raketpesto & foråret grøntsager

Sandra Tate

Jeg har fundet ud af, at kombinationen af ​​varmt røget laks med en Cajun -krydderier skorpe er en total glæde med denne lys, foråret grøntsagspasta.

Ingredients

(Server 4)

1 fed hvidløg

40g friske vilde rucolablade

20 g revet parmesanost

1 tsk salt

Citronsaft

Sort peber

Olivenolie

500 g af pastaen

En kop optøede frosne ærter

Broccoli toppe

2-3 spsk rucolapesto

Courgette

Preparation

Jeg har fundet ud af, at kombinationen af varmrøget laks med en Cajun krydderskorpe er en total fornøjelse med denne lette, forårsgrøntsagspasta.

Varmrøget laks, med et minimum af hærdetid, er en ting af stor saftighed og skønhed, og den røgede smag af fisk og krydderier er en, som du vil vende tilbage til igen og igen.

Hærdning og rygning af laks:

Bland sammen 30 g salt og 20 g uraffineret sukker i 400 ml vand nedsænk i en tæt beholder 4 laksefileter i 20-30 minutter, skyl derefter og dup helt tør.

Indstil Bradley Smoker til en skabstemperatur på 75°C/150°F og tilsæt egebisquetter til stakken.

Lad skabet nå den ønskede temperatur og fyld med røg.

Beklæd den øverste overflade af fileterne med Cajun krydderiblanding (fås i de fleste supermarkeder) til at dække, klappe ned for at danne en tør skorpe, overføre til en Bradley-rist og ryge til 1 time.

Stil til side et lunt sted.

Metode:

Lav først en omgang frisk rucolapesto ved at lægge i en lille processor 1 fed hvidløg, knust; 40 g friske vilde rucolablade; 20 g revet parmesanost; 20 g mandelflager; 1 tsk salt; et pres citronsaft; en formaling af sort peber og nok olivenolie til at lave en tyk pasta.

Behandl kort og opbevar i en krukke med skruetop, med mere olivenolie til at dække overfladen, indtil det skal bruges.

Du skal have nok til endnu en dag – opbevar i køleskabet.

Opvarm nu en stor gryde med saltet vand til kogning og tilsæt 500 g af pastaen efter eget valg.

Følg pakkens anvisninger for tilberedningstid og tilsæt en generøs kop optøede, frosne ærter og noget øm stilk broccolitoppe til gryden 2 minutter før slutningen af tilberedningstiden.

Afdryp gennem et dørslag, vend tilbage i gryden og vend med 2-3 spsk rucolapesto at klæde sig på, inden de fordeles mellem opvarmede pastaskåle.

Top hver med en filet varmrøget Cajun-laks og pynt med et par tråde fine julienne af courgette.

Server straks.

Egetræ
 Træ

Egbisquetter til Bradley Smokers

Det mest alsidige træ af dem alle er eg. Passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og vildt.

Shop Now