Hot Smoked Salmon Recipe

Varmt røg Laks Opskrift



Rick's Hot Smoked Salmon er en alsidig opskrift, der tillader flere variationer. Det er muligt at stege fisken med Maple Sirup og rom efter fire timer med at ryge. Eller du kan forberede en slikglasur med rom, rødvin og Maple Sirup.

Ingredients

Laks skåret i portioner

1 liter (4 kopper) vand

¼ kop syltesalt

1 spsk brun farin

4 fed hvidløg i skiver

1 mellemstor løg hakket

1 citron presset og derefter delt i kvarte

Klubhuset "Spicy Pepper Medley" eller "Tex-Mex"

Preparation

saltlage:

I en skål med vand blandes/opløses syltningsalt, brun farin, hvidløg, løg og citron. Hæld derefter i en stor lynlås frysepose. Tilføj lakseportioner i hver pose, så der er plads. Stil det på køl og lad det stå i saltlage natten over.

RYGNING:

Fjern lakseportionerne fra saltlagen og (vigtigt) skyl i koldt vand.

Ellers vil din røgede fisk smage meget salt!

Læg fileterne på stativer. Krydr rigeligt med "Spicy Pepper Medley", eller dit yndlingskrydderi.

Placer saltede og krydrede laksefileter i en Bradley Smoker ved forvarmet temperatur 150'F (65,6 C) for at ryge i 10-12 timer.

Brug 6-8 alertræpucke ved rygningens start.

Muligheder:

Basting af ahornsirup efter 4 timers rygning

Tilføj en lille mængde rom til ahornsirupbasten

Kandiseret røget laks – Skær laks i 1” brede stykker, saltlage som ovenfor, ryg som ovenfor i ~6 timer og dryp derefter flere gange nær slutningen af tilberedningen med

Candy Glaze:

6 oz rom, 4 oz rødvin, 2 kopper brun farin, 1 kop ahornsirup Lav varme for at opløse sukker og tykne i ~ 1 time